InMusic zenei program


Az InMusic zenei programok lényege, hogy lefordítja a zenét olyan egyszerűségűre, amelyet zenei előképzettség nélkül is képes bárki értelmezni. Ezután egyszerű részekre bontja és szerepekhez rendeli, így mindenki részese lehet egy közös alkotó folyamatnak. A végtermék pedig garantáltan jóleső érzéssel tölti el azt is aki készítette és azt is aki hallgatja. Így lehet egy vállalatnak saját dala, vagy kedvenc zenei számának saját története. Emellett így vihet haza bárki egy konferenciáról olyan élményt amit mindig felidéz, ha újra hallja a dallamot.

 

Néhány jellemző alkalmazási terület


ZENEJÁTÉK

Mi leszünk a játékmesterek, ti pedig a játékosok. A játékban mindenki megtalálja a helyét. Szerepeket lehet kipróbálni, helyzeteket újra megélni, szövetségeseket keresni, feszültségeket feloldani. Közben nyílik a jókedv és duzzad a kreativitás, a közös élmény pedig tartósan összeköt.

ZENESZERZÉS

Átélhetitek, hogy milyen az, amikor a saját dalotok születik meg. Ti lesztek a sztárok! ;-) Segítünk abban, hogy tetszés szerint jó szövegrók, zeneszerzők, hangszerelők, muzsikusok, énekesek vagy akár táncosok legyetek és mindezt élvezzétek!

Az alkotástól az előadásig és a rögztésig minden lépésnél ott leszünk, de ti lesztek a ZENEKAR! Igazi hangszereken, igazi stúdióban, igazi aranylemezek között! Hang és videófelvétel rögzti a közös élményt, ami így bármikor újraátélhető. A szerzői és felhasználói jogok birtokában a kész zenemű reklámzenére, corporate image erőstésre használható.

BETANÍTÁS

Te: kiválasztod a ZENÉT: amivel megajándékoznád a kollégáid; feldobnád a konferenciád; kommunikálnád az üzeneted; lenyűgöznéd az üzleti partnereid.

Mi: Segtünk becsomagolni!: segtünk dalt, zenei ötletet találni; vagy akár írunk is Neked; betanítjuk, betanítunk, ha kell kísérjük is, sőt, fel is vesszük.

KONFERENCIA JÓKEDV

Jó kedvvel indítani egy konferenciát, fenntartani az érdeklődést két előadás között vagy éppen csak átmozgatni, energizálni a közönséget mind fontos ismérvei egy jól sikerült rendezvénynek. Egy közös zenés program kitűnő lehetőséget nyújt erre. Ahhoz, hogy zene szülessen,

Keress minket a közösségi médiában is:

A Facebookon informálódhatsz aktuális rendezvényeinkről és megnézheted legújabb vállalati zenekarok által készített zenéinket.